Volem aprendre d’uns ballarins que són l’exemple de com superar els reptes, traspassar barreres i que representin la il·lusió de fer allò que els pot fer més feliços: ballar

FUNDACIÓ ASTRID21: des de l'any 2010 impartim classes de dansa inclusiva amb un grup de joves i adults. Aquest grup ballarins han anat adquirint una llarga experiència i trajectòria als escenaris a través de diferents espectacles que s'han dut a terme des de l'associació Mira, capacitats per la Dansa.

web11.jpgweb8.jpgweb10.jpgastridpregó.jpg

C.E.E. FONT ABELLA: des de l'any 2011 treballem la dansa inclusiva amb els nens i adolescents de l'escola realitzant una mostra del treball anual a la Jornada, capacitats per la Dansa.

fontabella3.jpg

Centre de Lleure EL DOFI: des de l'any 2014 hem apropat la dansa inclusiva a les activitats de lleure que porten a terme dins de la programació del centre.

JORNADA, Capacitats per la Dansa : des de l'any 2010 l'Associació Mira organitza un esdeveniment per mostrar el treball que realitzen diferents grups de dansa inclusiva i dansa amb persones amb discapacitat, a diferents escenaris de la província de Girona.

Oficina Jove de l’Alt Empordà: des de l’any 2016 realització de tallers de dansa amb joves de la comarca.

CENTRE de RECURSOS de la GENT GRAN de SALT: durant l’any 2014 i 2015 es realitzen cursos de dansa per la gent gran del centre finalitzant amb un espectacle del treballa realitzat.

EUSES: al juny del 2015 dins el marc de les Jornades de formació a docents i tècnics esportius es realitza un taller per donar a conèixer la dansa inclusiva.

LA BULLIDORA - CREADONIA: des del 2013, i durant tres any, s’ha col·laborat conjuntament amb el centre la Bullidora portant a terme tallers de dansa dins el projecte creadonia.

Fundació MIFAS: realització de tallers de dansa inclusiva a diferents seus de la fundació durant l’any 2011.

Ins. RAMÓN MUNTANER Figueres: al febrer del 2011, es realitza una ponència als estudiants del grau d’integració social sobre la dansa i les persones amb discapacitat.